ADVERTEREN

Rijnmond biedt tal van mogelijkheden om uw bedrijf te promoten. Regionaal adverten werkt. Met een naamsbekendheid van 98% is Rijnmond een mediabedrijf met een groot bereik. U als adverteerder profiteert van het grote bereik van onze nieuwsorganisatie.

Ontdek de voordelen van adverteren bij Rijnmond

Adverteren bij Rijnmond heeft diverse voordelen. Zo hebben wij diverse media waarop u uw advertentie kan plaatsen. Rijnmond is actief op Radio, Televisie en Online. Bekijk hieronder de diverse voordelen.
Rijnmond Radio is al jarenlang een van de best beluisterde nieuwsradiozenders van de regio's Rijnmond en Zuid-Holland-Zuid. De hoge naamsbekendheid (98%) hebben we te danken aan onze regionale betrokkenheid en ons uitgebreide aanbod van regionaal nieuws, weer en sport. Radio Rijnmond is daarom een ideaal medium om snel en effectief een grote groep mensen te bereiken. Zowel in de B-to-C als in de B-to-B markt.
Lees verder

Rijnmond TV werkt met regioverslaggevers. We brengen verhalen die dicht bij de inwoners staan. Door het dagelijkse nieuws en de grote diversiteit aan programma's is TV Rijnmond een volwaardig medium waarop u zich als adverteerder professioneel kunt presenteren.
Lees verder

Online Advertising verzekerd u van een groot en groeiend bereik tegen relatief lage kosten. Naast het plaatsen van uw banner is het ook mogelijk om uw pre-roll online te plaatsen. Profiteer mee van ruim 1,5 miljoen paginaweergaven per week op Rijnmond.nl.
Lees verder

WILT U DIRECT EEN AFSPRAAK PLANNEN MET EEN VAN ONZE ADVISEURS?
010 707 5813, RECLAME@RIJNMOND.NL OF STUUR EEN BERICHT

KOM IN CONTACT