ADVERTEREN

Rijnmond biedt tal van mogelijkheden om uw bedrijf te promoten. Regionaal adverteren werkt. Met een naamsbekendheid van 98 procent in de regio is Rijnmond een mediabedrijf met een groot bereik. Als adverteerder kunt u van dat bereik profiteren.
Open de tarievenkaart 2021 (PDF)

Ontdek de voordelen van adverteren bij Rijnmond

Adverteren bij Rijnmond heeft diverse voordelen. Zo hebben wij diverse media waarop u uw advertentie kunt plaatsen. Rijnmond is actief op Radio, Televisie en Online. Ontdek hieronder wat deze kanalen voor u kunnen betekenen.
Radio Rijnmond is al jarenlang een van de best beluisterde nieuwsradiozenders van de regio's Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. De hoge naamsbekendheid (98%) hebben we te danken aan onze regionale betrokkenheid, toegankelijkheid en ons diverse aanbod.
Lees meer over Radio Rijnmond

TV Rijnmond werkt met regioverslaggevers. We brengen verhalen die dicht bij de inwoners staan. Door het dagelijkse nieuws en diepgang in de programma’s is TV Rijnmond een volwaardig medium waarop u zich als adverteerder professioneel kunt presenteren.
Lees meer over TV Rijnmond

Online Advertising verzekert u van een groot en groeiend bereik tegen relatief lage kosten. Naast het plaatsen van uw banner is het ook mogelijk om uw pre-roll online te plaatsen. Profiteer mee van ruim 1,5 miljoen paginaweergaven per week op Rijnmond.nl
Lees meer over online advertising
Rijnmond-Mobiel

Mobiel

Bereik in elke leeftijdsgroep
Entertainment voor de consument
Zet aan tot interactie
Meer weten
Rijnmond-VoiceOver

Voice-over

Grote databank met bekende stemmen
Hoge professionaliteit
Mogelijkheid tot opname en montage
Meer weten

WILT U DIRECT EEN AFSPRAAK PLANNEN MET EEN VAN ONZE ADVISEURS?
010 707 5813, RECLAME@RIJNMOND.NL OF STUUR EEN BERICHT

KOM IN CONTACT