ADVERTEREN

 

Met een naamsbekendheid van 98% in de regio is Rijnmond een mediabedrijf met een groot bereik. U kunt hier als adverteerder van profiteren. Adverteer kan bij Rijnmond met een tv- of radiocommercial en/of een online advertentie. Regionaal adverteren werkt!


Open de tarievenkaart 2023 (PDF)

Open de verkoopvoorwaarden 2023 (PDF)

Ontdek de voordelen van adverteren bij Rijnmond

Bij Rijnmond kunt u via verschillende kanalen uw boodschap overbrengen. Wij zijn actief op radio, televisie en online. Elk kanaal heeft zijn eigen voordelen, u leest er hieronder alles over.
Radio Rijnmond is al jarenlang een van de best beluisterde nieuws radiozenders van de regio's Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. Profiteer met uw radiocommercial bij Radio Rijnmond van de hoge naamsbekendheid van 98% en vergroot het bereik van uw bedrijf.
Lees meer over Radio Rijnmond

TV Rijnmond brengt verhalen die dicht bij de inwoners staan. Met een commercial op TV Rijnmond bereikt u eenvoudig een groot deel van uw doelgroep. Adverteren op TV Rijnmond is adverteren op een volwaardig medium, waarop u zich als adverteerder professioneel kunt presenteren.
Lees meer over TV Rijnmond

Online Advertising op de site van Rijnmond verzekert u van een groot en groeiend bereik tegen relatief lage kosten. Profiteer mee van ruim 2,2 miljoen paginaweergaven per week op rijnmond.nl. Adverteer op rijnmond.nl met banners of een pre-roll. Wij denken graag met u mee.
Lees meer over online advertising

Mobiel

Bereik in elke leeftijdsgroep
Entertainment voor de consument
Zet aan tot interactie

Voice-over

Grote databank met bekende stemmen
Hoge professionaliteit
Mogelijkheid tot opname en montage
 

Contact us


MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ACCOUNTMANAGERS