ADVERTEREN

Met een naamsbekendheid van 98% in de regio is Rijnmond een mediabedrijf met een groot bereik. Als adverteerder kunt u van dat bereik profiteren. Rijnmond biedt tal van mogelijkheden om uw bedrijf te promoten. Met een tv- of radiocommercial of een online advertentie bijvoorbeeld. Regionaal adverteren werkt!
Open de tarievenkaart 2021 (PDF)
Open de verkoopvoorwaarden 2021 (PDF)

Ontdek de voordelen van adverteren bij Rijnmond

Bij Rijnmond kunt u via verschillende kanalen uw boodschap overbrengen. Wij zijn actief op radio, televisie en online. Elk kanaal heeft zijn eigen voordelen, u leest er hieronder alles over.
Radio Rijnmond is al jarenlang een van de best beluisterde nieuws radiozenders van de regio's Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. De hoge naamsbekendheid van 98% is van grote waarde voor bedrijven die hun boodschap over willen brengen op onze luisteraars.
Lees meer over Radio Rijnmond

TV Rijnmond werkt met regioverslaggevers. We brengen verhalen die dicht bij de inwoners staan. Door het dagelijkse nieuws en diepgang in de programma’s is TV Rijnmond een volwaardig medium waarop u zich als adverteerder professioneel kunt presenteren.
Lees meer over TV Rijnmond

Online Advertising verzekert u van een groot en groeiend bereik tegen relatief lage kosten. Profiteer mee van ruim 2,2 miljoen paginaweergaven per week op Rijnmond.nl. Op onze website is het mogelijk om verschillende banners en een pre-roll te plaatsen. Wij denken altijd met u mee.
Lees meer over online advertising
Rijnmond-Mobiel

Mobiel

Bereik in elke leeftijdsgroep
Entertainment voor de consument
Zet aan tot interactie
Rijnmond-VoiceOver

Voice-over

Grote databank met bekende stemmen
Hoge professionaliteit
Mogelijkheid tot opname en montage
 

Contact us


MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ACCOUNTMANAGERS


KOM IN CONTACT