AHOY ROTTERDAM

Wij zijn de plek die je nog een tijdje, of zelfs voor altijd associeert met een ervaring. Wij zijn 250 event professionals met een missie: bouwen aan de omstandigheden en de services die jouw ervaring & beleving naar het hoogste niveau tillen.
Gewoon Rotterdammers

We zijn ook de venue die al sinds 1971 bekend is bij 'de groten der aarde’. We bieden een thuishaven aan internationale artiesten, topsporters, politici en andere prominenten.
Verder zijn we gewoon Rotterdammers. Trotse inwoners van een wereldstad die opnieuw door iedereen wordt ontdekt. Een stad waarin wij al bijna 50 jaar met elkaar bouwen aan bedrijvigheid, plezier en geluk. Rotterdam Ahoy. Built for experiences.
Wij beschouwen Rotterdam Ahoy als hét podium voor positieve ervaringen waar plezier, creativiteit, ontwikkeling en succes centraal staan. Ons hoogste doel: Van tevreden bezoekers en relaties naar 'ambassadeurs’ van ons merk waardoor wij daadwerkelijk verrijking bieden en tevens continuïteit en duurzame groei waarborgen in een venue van wereldformaat.
Ahoy producties

Professionaliteit. Ervaring. Inspiratie & creativiteit. En de drive om er een ongekend succes van te maken. Dat zijn de benodigdheden voor de organisatie van een evenement. Kleinschalig of juist voor een groot publiek, of het nu gaat om een productpresentatie of om een nieuwe beurs, het begint met hét idee en eindigt met de perfecte uitvoering. Rotterdam Ahoy biedt event organisatoren ondersteuning bij elke fase van de ontwikkeling & productie van evenementen.
Onze event experts organiseren onder de vlag van Rotterdam Ahoy succesvolle events als het ABN AMRO World Tennis Tournament, InfraTech en Europort. In totaal organiseren we zelf of in partnerships zo’n 30 events.
KOM IN CONTACT