B2B RADIO OF VIDEO PRODUCTIE

Toon uw bedrijfskenmerken in een pakkende video! Content-sharing, video-marketing en Story-telling zijn vandaag de dag veel gehoorde begrippen in communicatieland. Ook voor uw organisatie biedt Rijnmond deze mogelijkheden aan: op maat gemaakt door vakmensen.
Video, audio, online uitingen; het is allemaal content
Wanneer u met uw boodschap uw doelgroep succesvol en effectief wilt bereiken, heeft u een professional nodig om deze content te maken en om tot aansprekende en goed scorende uitingen te komen. Dat is vakwerk ten top!
Voor goede content komt er meer bij kijken dan een opname via een iPhone. De Rijnmond adviseurs helpen u graag met advies. Wij hebben die professionals in huis. Voor commercials en banners, maar ook voor bedrijfsfilms, podcasts, vlogs en andere content die u met uw doelgroep of uw medewerkers wilt delen.
Commerciële producties voor uw eigen zakelijk gebruik
U overweegt een bedrijfsfilm, radiocommercial of video te maken. Dan adviseren wij u ook graag bij de productie en totstandkoming van uw professionele radiocommercials, tv commercials en online uitingen zoals web commercials, pre-rolls en bannersets. Zonder dat u verplicht bent deze in te zetten bij Rijnmond Media.
Maar vergeet bij de productie van een bannerset niet een aantrekkelijke website of landingpage te maken, want als uw potentiële klant op uw banner klikt, moet wel direct duidelijk zijn wat uw aanbod is. En…heeft u wel eens aan een bedrijfsfilm gedacht? Wij helpen u graag met zowel de productie als eventuele uitzending.

WILT U DIRECT EEN AFSPRAAK PLANNEN MET EEN VAN ONZE ADVISEURS?
010 707 5813, RECLAME@RIJNMOND.NL OF STUUR EEN BERICHT

KOM IN CONTACT