BEREIK ONDERNEMERS EN BESLISSERS

Bereik ruim 100.000 ondernemers in de Regio Rijnmond! Ondernemers doen zaken met andere ondernemers. Zakelijke dienstverlening is booming. Promoot uw product of dienst via Radio Rijnmond, TV Rijnmond, Rijnmond Online of een combinatie ervan om uw business-partners te informeren over uw propositie.
De zakelijke markt heel dichtbij
Lift mee op het succes van de goed bezochte website van Rijnmond (meer dan 1.000.000 sessies per maand) op dé nieuwspagina van de regio: rijnmond.nl. Deze pagina staat direct gekoppeld aan de RijnmondBusiness pagina op RijnmondBusiness.nl. Hier kunt u zelf úw nieuws delen en hiermee ook direct direct zichtbaar zijn op rijnmond.nl.
Bereik uw B2B doelgroep niet alleen online, maar ook door een campagne op Radio Rijnmond en TV Rijnmond, waar u uw doelgroep slim kunt targetten.
Rijnmond.nl en RijnmondInzaken
Met de combinatie van rijnmond.nl en RijnmondInzaken bereikt u uw zakelijke doelgroep direct. Bijvoorbeeld: u plaatst uw nieuws op een Business pagina van RijnmondInzaken, uw bericht wordt gepromoot op de goed bezochte pagina met economisch nieuws op rijnmondinzaken.nl, dan zet Rijnmondinzaken uw nieuwsbericht door op de socialmediakanalen.
Natuurlijk wordt uw campagne nog doeltreffender met banners op rijnmond.nl en commercials op Radio Rijnmond en TV Rijnmond. Omroep Rijnmond biedt hiermee de totaaloplossing om ondernemend Zuid-Holland Zuid te bereiken. Onze media-adviseurs helpen u graag het ideale pakket met u uit te zoeken. Maar nu een afspraak en ontvang de prachtige retro DAB+ radio.

WILT U DIRECT EEN AFSPRAAK PLANNEN MET EEN VAN ONZE ADVISEURS?
010 707 5813, RECLAME@RIJNMOND.NL OF STUUR EEN BERICHT

KOM IN CONTACT