Chio-Tranparant

CHIO ROTTERDAM

Komende juni wordt de 72ste editie van het CHIO Rotterdam georganiseerd. Daarmee het oudste internationale topsportevenement van Rotterdam en het oudste internationale hippische topsportevenement van Nederland.
4 dagen lang genieten

Ieder jaar worden de gasten getrakteerd op de allerbeste spring- en dressuurruiters en -paarden van de wereld, nationale en regionale hippische toppers en alle andere facetten die het CHIO Rotterdam al meer dan 70 jaar zo uniek maken.
Naast prachtige paardensport is het tijdens het CHIO Rotterdam 4 dagen lang genieten van gezelligheid, zakelijk netwerken, interessante congressen, fun for kids, shows, het Stroodorp en uitstekende hospitality op de mooiste locatie in Rotterdam.
Het oudste topsportevenement van Rotterdam

Het CHIO Rotterdam is het enige Nederlandse hippische topsportevenement met vijf sterren dat zich kan scharen bij de internationale topevenementen in de wereld. Met een historie van meer dan 70 jaar is het CHIO Rotterdam bovendien het oudste topsportevenement van Rotterdam.
In 2019 was er vanwege de Longines FEI Europese Kampioenschappen Springen, Dressuur en Para-Dressuur één keer geen regulier CHIO Rotterdam. Uiteraard in 2020 weer wel. Zet donderdag 18 juni t/m zondag 21 juni 2020 alvast maar in de agenda; dan vindt het 72ste CHIO Rotterdam plaats op de vertrouwde en sfeervolle locatie in het Kralingse Bos.
KOM IN CONTACT