RIJNMOND DWARS DOOR DE ZOMER

Radio Rijnmond bereikt iedere week 217.000 luisteraars en het aantal paginaweergave per week bedraagt maar liefst 2.216.670 luisteraars. Ruim een derde van hen blijft in Nederland in de zomer.
Onze luisteraars zijn ook dol op uitstapjes. Zeker 100.000 van hen deden dat één of meerdere keren afgelopen jaar. Ver reizen is daarbij niet nodig. Voor het overgrote deel bleven ze binnen de regio Rijnmond.

Dwars door de Zomer
De zomer is in volle gang! En natuurlijk zijn wij ook deze zomer van maandag t/m vrijdag ergens live in de regio te vinden. Erik Lemmers bezoekt niet alleen de zomerse evenementen, maar gaat ook naar de leukste stranden, braderieën en campings in regio Rijnmond. Ook online gaan wij op zoek naar de mooiste zomerverhalen.
Als business partner van Rijnmond kan jij hier ook bij zijn. Speciaal voor deze zomerperiode hebben we een mediapakket samengesteld.
 

WAAROM ADVERTEREN IN DE ZOMER LOONT

    Het is een misverstand dat adverteren in de zomermaanden minder effectief zou zijn. In de zomer wordt veel minder geadverteerd oftewel: er is minder concurrentie. Je concurrenten liggen immers op het strand.
    Hét moment om jouw doelgroep te laten weten wat je in huis hebt. Laat van je horen en bereik deze zomer door te adverteren op Rijnmond via radio en online de hele regio.

ACTIEVOORWAARDEN

  • De actie is niet van toepassing op reeds gemaakte contractafspraken voor 2022
  • Deze actie is geldig indien ingekocht voor 22 september 2022
  • Aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleend voor de toekomst of voor afwijkende budgetten dan wel periode
  • Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing
  • Wijzigingen onder voorbehoud
 

Contact us


MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ACCOUNTMANAGERS


KOM IN CONTACT