Rijnmond in zaken


Veelgestelde vragen
1Wat kost een campagne bij Rijnmond?
Daar is geen standaard antwoord op te geven; er zijn veel factoren van invloed die de prijs bepalen. Denk bij radio en TV aan totale campagneduur, spotlengte, frequentie per dag etc. Ook online kunnen we veel kanten op. Maak een afspraak met een van onze accountmanagers om de mogelijkheden te bespreken!
2Wat zijn de kosten van het produceren van een TV commercial?
Het hangt er van af of er voor gefilmd moet worden (dat hoeft niet altijd) en welke technische middelen daarvoor nodig zijn. Onze producenten werken altijd met scherpe tarieven. Vraag ons naar de mogelijkheden en bekijk onze tarievenkaart voor de kosten.
3Wie figureren er in mijn commercial?
Dat bespreken wij met jou en de producent. In de regel zijn er geen acteurs bij betrokken, maar wie weet wil iemand uit je kennissenkring wel even tijd vrij maken.
4Mag ik de TV commercial ook gebruiken op mijn website en social media?
Zeker! Dat raden we zelfs aan. Je kunt je spotje bijvoorbeeld delen via YouTube, Facebook of als onderdeel van je website.
5Wie maakt de banners?
Dat is afhankelijk van de hoeveelheid en hoe de banners eruit moeten zien (stilstaand of bewegend beeld). Vooraf krijg je altijd een duidelijke prijsopgaaf.
6Aan welke voorwaarden moeten de online banners voldoen?
Dat is afhankelijk van de hoeveelheid en hoe de banners eruit moeten zien (stilstaand of bewegend beeld). Op aanvraag sturen wij jou alle bannerformaten én de specificaties waaraan ze moeten voldoen.
7Ik wil graag adverteren op radio maar heb geen commercial, hoe gaat dat?
Dat regelen wij voor jou. Wij nemen contact op met een producent, praten hem bij zodat deze weet wat de bedoeling is. Zij nemen contact met je op om extra informatie voor het maken van de commercial. Na jouw goedkeuring zenden wij het spotje uit.
8Wie spreekt mijn commercial in?
Samen met de producent bespreken we de tekst en afhankelijk van de doelgroep zoeken we daar de juiste stem bij. Onze producenten hebben meerdere stemacteurs in hun portfolio.
9Hoe zie ik dat ik ook de gegarandeerde vertoningen krijg?
Na afloop van de campagne krijg je van ons een duidelijk rapport van de gerealiseerde vertoningen én de doorkliks naar jouw website of apps.