KVK-Transparant-2

KAMER VAN KOOPHANDEL

KVK biedt informatie, voorlichting en ondersteuning aan ondernemers bij de belangrijkste thema’s op ondernemersgebied. Onze wettelijke taken zijn gericht op het registreren, informeren en adviseren van ondernemers.
Dit is onze opdracht

Als ambitieuze publieke dienstverlener streeft KVK naar de beste service voor heel ondernemend Nederland. Wij leveren informatie, voorlichting en ondersteuning rondom de belangrijkste thema’s op ondernemersgebied. Onze wettelijke taken zijn gericht op het registreren, informeren en adviseren van ondernemers.
Wat komt er kijken bij het starten van een onderneming? Hoe stel ik een exportplan op? Bij ons kunnen ondernemers terecht voor deskundig advies en informatie op maat rondom de belangrijkste ondernemersthema’s. Van de start van een eigen bedrijf tot financiering, innoveren en groeien in binnen- en buitenland. Wij verspreiden voorlichting digitaal via onze website, webinars en apps en individueel via e-consulting en onze telefonische adviesdienst. Ook organiseren wij regelmatig evenementen en bijeenkomsten in de regio.
Dit doen we

KVK is voor ondernemers een bron van informatie en een logische plek om in contact te treden met de overheid. Voor overheden en non-profitorganisaties vormen wij de verbindende schakel naar ondernemend Nederland.
We werken voor ondernemers. Op basis van hun behoeften ontwikkelen en leveren we onze informatie- en adviesdiensten om hen te ondersteunen. Dit doen we vanuit onze expertise, onderzoeksdata en met het Handelsregister als belangrijke bron. We stemmen onze dienstverlening daarbij af op de specifieke wensen van de segmenten; starters, zzp’ers, klein mkb, groot mkb en corporate accounts.
KOM IN CONTACT