Ons Team


Rijnmond luistert naar uw boodschap die u wilt vertellen aan uw potentiële klant . Van idee tot uitzending, wij zijn erbij. We denken met u mee en zorgen ervoor dat uw campagnes succesvoller zijn dan ooit te voren.

Daan Verberne

Sales, Marketing en Communicatie Manager

010-707 57 07


Ik heb een grote passie voor reclame en sales. Met het team samen bouwen aan duurzame relaties en merken laten groeien komen perfect samen bij een mooi mediabedrijf als Rijnmond.

Stefan Slagboom

Account Manager

06-14493142


Met persoonlijk contact de beste campagnes samenstellen voor ondernemers.

Miranda Oosterveen

Account Manager

06-52307886


Ik ga altijd klantgericht te werk. Geen enkele aanvraag is hetzelfde. Daarom is mijn advies altijd op maat en werk ik graag 1 op 1 mijn campagnevoorstel uit.

Lillian van der Ree

Account Manager

06-20448582


Door middel van crossmediale campagnes onze adverteerders helpen op een creatieve manier hun doelgroep te bereiken. Advies nodig of even sparren? Ik denk graag mee!

Celina Schüller

Medewerker Binnendienst

06-82589353


Maartje van der Steen

Medewerker Binnendienst

06-18 93 26 95"Naast de betere bekendheid, is het ook gewoon leuk om samen met Rijnmond te werken. De accountmanagers denken met ons mee en tijdens leuke evenementen komen vaak weer nieuwe ideeën naar boven."
- Salet Uitvaartverzorging


"Al ruim 12 jaar een prettige samenwerking met Rijnmond. Naast de goede resultaten hebben wij via Rijnmond ook ons netwerk kunnen uitbreiden."
- Jaloezieenfabriek Zuid


"Wij van Rotterdam Factoring wisten precies wat we wilden, maar uiteindelijk door Rijnmond hebben we meer gekregen dan we dachten."
- Rotterdam Factoring


"Onze ideeën over Radio Reclame zijn door Rijnmond goed opgepakt ! Mede door hun ondersteuning zijn we tot een prima resultaat gekomen."
- Kofflard-Gerritsen
 

Maak direct een afspraak voor een adviesgesprek


Onze account managers kunnen u snel te woord staan en denken graag met u mee in de verschillende adverteermogelijkheden voor uw bedrijf..