OVER RIJNMOND

Rijnmond is dé regionale omroep voor het gebied Zuid-Holland Zuid. De organisatie bestaat uit Radio Rijnmond, opgericht in 1983, TV Rijnmond, dat in het jaar 1997 aan de organisatie is toegevoegd en rijnmond.nl, de website van Rijnmond die online is sinds 2000. Ook is Rijnmond op social media te vinden: op Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en LinkedIn laat Rijnmond van zich horen.
Rijnmond is divers
Rijnmond is een publieke omroep, dit betekent dat zij wordt gefinancierd met publieke middelen. Daarnaast mag een deel van de zendtijd en nieuwe media worden gebruikt voor reclame.
Rijnmond heeft een kleine honderd medewerkers in dienst en maakt daarnaast gebruik van een groot netwerk van redactionele en facilitaire freelancers. De cultuur binnen de organisatie is open en informeel.
Visie
Rijnmond is de relevante publieke omroep & calamiteitenzender van alle mensen die werken en wonen in Zuid-Holland Zuid voor lokale content, onafhankelijke journalistiek en betrouwbare informatievoorziening. De betrokken regionale mediapartner die altijd en overal bereikbaar en toegankelijk is op het moment dat de doelgroep dat wenst.
Missie
We willen altijd en overal in contact zijn met onze kijkers, luisteraars, lezers, likers en volgers. Cross-mediaal, via onze mediakanalen, radio, tv, internet en social media. We willen aanwezig zijn. Herkenbaar zijn. Onder hun huid zitten. In hun hoofd. In hun hart. 24/7. 365 dagen per jaar.
Met verhalen, reportages en actualiteiten vóór en mét bewoners en partners in de regio, met specifieke formats en met relevante content per doelgroep en kanaal.

WILT U DIRECT EEN AFSPRAAK PLANNEN MET EEN VAN ONZE ADVISEURS?
010 707 5813, RECLAME@RIJNMOND.NL OF STUUR EEN BERICHT

KOM IN CONTACT