OVER RIJNMOND

Rijnmond is dé regionale omroep voor het gebied Zuid-Holland-Zuid. De organisatie (voorheen met de naam RTV Rijnmond) bestaat uit Radio Rijnmond, opgericht in 1983, en TV Rijnmond dat in het jaar 2000 aan de organisatie is toegevoegd.
Rijnmond is divers
Naast radio en tv verspreidt de organisatie ook (regio)informatie via internet (Rijnmond.nl) en social media. Rijnmond is een publieke omroep. Dit betekent dat zij wordt gefinancierd met publieke middelen. Daarnaast mag een deel van de zendtijd en nieuwe media worden gebruikt gebruiken voor reclame.
Naast onze belangrijke website rijnmond.nl heeft Rijnmond ook een aparte business-2-business website, www.rijnmondbusiness.nl. Deze website biedt bedrijven en organisaties uitgebreide mogelijkheden om zichzelf, via onder andere story-telling, business-branding, podcasting en/of bedrijfsreportages, optimaal te presenteren in de regio en daarbuiten.
Rijnmond heeft 83 medewerkers in dienst en maakt daarnaast gebruik van een groot netwerk van redactionele en facilitaire freelancers. De cultuur binnen de organisatie is open en informeel.

WILT U DIRECT EEN AFSPRAAK PLANNEN MET EEN VAN ONZE ADVISEURS?
010 707 5813, RECLAME@RIJNMOND.NL OF STUUR EEN BERICHT

KOM IN CONTACT