PERSONEELSWERVING

Op zoek naar een nieuwe collega, stagiaire of medewerker? Informeer gemakkelijk alle werkzoekenden in de regio. Promoot uw vacature via online, radio of televisie.
Vind gemakkelijk een nieuwe werknemer

Radio Rijnmond is dé regionale radiozender van de provincie Zuid-Holland Zuid en zendt 24 uur per dag uit. Per week bereikt Radio Rijnmond ruim 350.000 mensen.
Radio Rijnmond is hét ideale medium om personeel te werven: direct in de regio waar zij wonen en u hen zoekt. Via Radio Rijnmond komt uw boodschap direct bij potentiële kandidaten tussen de oren: goede vakbekwame mensen die onderweg naar hun huidige baan of huis rijden. Mensen die wellicht al een baan hebben en open staan voor een nieuwe uitdaging bij uw bedrijf.
Uw commercial kan in de spitstijden ingepast worden in door uzelf gekozen reclameblokken. Zo kunt u heel specifiek uw doelgroep bereiken; voor kantoorpersoneel zendt u bijvoorbeeld in de ochtendspits uit tussen 8-9 uur, voor personeel in de bouw en transport tussen 7-8 uur. Wij adviseren u hierbij graag.
Actief zoekenden versus niet actief zoekenden

Waarschijnlijk zijn alle middelen die u nu inzet voor werving gericht op actief zoekenden. Dat is ook prima. Maar er is een nog veel grotere groep werkenden die niet actief op zoek is naar een andere baan. Deze grote groep mist uw wervingsuitingen en is dus niet op de hoogte van de carrièrekansen die uw bedrijf biedt. Zonde! Een deel van deze groep staat wellicht open voor een nieuwe uitdaging, wil elders carrière maken of heeft het niet altijd naar de zin bij de huidige werkgever. Tijd om hen te vertellen dat u mensen zoekt zoals zij!
Radioreclame duur? Dat valt echt mee. Een intensieve campagne is al mogelijk vanaf € 1.950,- ex btw. Uw commercial wordt dan in de drukke ochtend- of avondspits uitgezonden!

WILT U DIRECT EEN AFSPRAAK PLANNEN MET EEN VAN ONZE ADVISEURS?
010 707 5813, RECLAME@RIJNMOND.NL OF STUUR EEN BERICHT

KOM IN CONTACT