RIJNMOND MOBIEL

Adverteert u al op mobiel? In Nederland heeft bijna 90% van de volwassen bevolking een smartphone. Per dag kijken deze mensen gemiddeld 221 keer op hun telefoon, daarmee leent dit medium zich uitstekend voor adverteerders

Banner in de Rijnmond-app
Adverteren op de Rijnmond app kan zeer interessant zijn voor een bedrijf. De app is al 100 duizenden keren gedownload en wordt dagelijks gebruikt door mensen in de regio Rijnmond, maar ook daarbuiten. Een banner of een video plaatsen in de Rijnmond app zorgt voor veel zichtbaarheid in regio Rijnmond en kan daarom van grote waarde zijn voor u als adverteerder. Op de app wordt er constant nieuws geplaatst over wat er actueel gebeurd. Onze trouwe kijkers zijn terugkerende gebruikers van de app, we hebben dus al een grote basis aan gebruikers.

VOORDELEN MOBILE ADVERTISING


App-vertising
Met app-vertising kan u als adverteerder een hele grote groep aan gebruikers van de Rijnmond app bereiken. Er zijn tal van mogelijkheden voor de manier van bannering en als bedrijf kan je ook een specifieke doelgroep bereiken door targeting. Dit gebeurd dan op speciaal geselecteerde demografische kenmerken.
Bekijk de mogelijkheden voor standaard bannering of voor targeting op speciaal geselecteerde demografische kenmerken.

Het is niet duur.
De app is meer dan 100.000 keer gedownload.
Naamsbekendheid vergroot van het bedrijf.
Gemakkelijk de consument bereiken.
Het bereik is duidelijk te meten.
Groot bereik van consumenten, ze hebben het ......mobieltje altijd wel bij zich.
 

Contact us


MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ACCOUNTMANAGERS