RIJNMOND MOBIEL

Adverteert u al op mobiel? In Nederland heeft bijna 90% van de volwassen bevolking een smartphone. Per dag kijken deze mensen gemiddeld 221 keer op hun telefoon, daarmee leent dit medium zich uitstekend voor adverteerders

Banner in de Rijnmond-app
Adverteren op de smartphone is dus bijzonder interessant, want de mobiele telefoon is niet meer alleen een communicatiemiddel, het is een sociaal hulpmiddel waarmee we uitdrukking geven aan onze identiteit, onszelf het gevoel geven erbij te horen maar ook om te communiceren met de werkelijke en digitale wereld om ons heen.
En dat veelal 24 uur per dag, deze levensstijl (de 24-uurseconomie), om overal en altijd bereikbaar te zijn stelt zware eisen aan merken en adverteerders, die nu met de consument moeten communiceren zoals deze dat wenst. Maar daar liggen ook kansen.

VOORDELEN MOBILE ADVERTISING


App-vertising
Met app-vertising bereikt u de doelgroep pas echt. Want wie heeft er geen telefoon in de hand? Het hoge bereik van apps op de telefoons en tablets draagt bewezen bij aan de verhoging van de omzet en afzet van onze online adverteerders.
Bekijk de mogelijkheden voor standaard bannering of voor targeting op speciaal geselecteerde demografische kenmerken.

Het is niet duur.
Imagoverbetering van het bedrijf.
Naamsbekendheid van het bedrijf.
Entertainment voor de consument.
Grote merkbeleving van de consument.
Groot bereik van consumenten, ze hebben het mobieltje altijd wel bij zich.

WILT U DIRECT EEN AFSPRAAK PLANNEN MET EEN VAN ONZE ADVISEURS?
010 707 5813, RECLAME@RIJNMOND.NL OF STUUR EEN BERICHT

KOM IN CONTACT