RIJNMOND.NL

Rijnmond.nl biedt naast het regionale nieuws ook algemene informatie over het Rijnmondgebied. Dat varieert van Rijnmond Gemist, het weer tot sportuitslagen. Via Rijnmond.nl kunnen luisteraars wereldwijd live luisteren naar Radio Rijnmond, reportages van TV Rijnmond terugkijken en de Rijnmond app raadplegen.
TV RIJNMOND
TV Rijnmond is dé publieke regionale televisiezender voor de regio Zuid-Holland-Zuid. De zender is in 1997 begonnen en in 2000 samengevoegd met Radio Rijnmond. Met een horizontale programmering van nieuws, weer, sport en achtergronden is TV Rijnmond uitgegroeid tot een professionele en hooggewaardeerde televisiezender.
RADIO RIJNMOND 93.4FM
Radio Rijnmond is op 21 december 1983 met enkele uitzenduren per dag begonnen. Het radiostation is uitgegroeid tot een volwaardig en professioneel radiostation. Het station heeft binnen en buiten het verzorgingsgebied een groot bereik, een zeer grote naamsbekendheid en gezien het hoge marktaandeel een goede waardering.
SOCIAL MEDIA
Rijnmond is ook actief op social media gebied. Via Twitter, Facebook, Youtube, Flickr en Podcast worden de kijkers en luisteraars op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio en de programma’s van RTV Rijnmond.
ONTVANGSTMOGELIJKHEDEN
Rijnmond is op verschillende manieren te ontvangen. Radio Rijnmond is via de ether (93.4FM), via de kabel (96.1), DAB+ en via www.rijnmond.nl te ontvangen. Daarnaast is TV Rijnmond in het officiële verzorgingsgebied overal via de kabel te binnen te krijgen. Ook via de app is Rijnmond erbij, de Rijnmond app is te downloaden via de Google Play Store en de App Store.
UITZENDGEBIED
Het verzorgingsgebied van Rijnmond is het zuidelijke deel van de provincie Zuid-Holland. Van Hoek van Holland tot Gorinchem en van Dirksland tot en met Heerjansdam.
CALAMITEITENFUNCTIE
Als de sirene gaat, krijgt Radio Rijnmond de rol van officiële calamiteitenzender in de regio Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. Ten tijde van een (dreigende) ramp of zwaar ongeval kan de overheid via deze kanalen de inwoners snel informeren over wat er aan de hand is, welk gevaar er dreigt en welke eventuele instructies moeten worden opgevolgd.

WILT U DIRECT EEN AFSPRAAK PLANNEN MET EEN VAN ONZE ADVISEURS?
010 707 5813, RECLAME@RIJNMOND.NL OF STUUR EEN BERICHT