RIJNMOND ONLINE

Online adverteren creëert veel mogelijkheden. Het is laagdrempelig en zorgt voor veel bereik en zichtbaarheid tegen relatief lage kosten. Profiteer mee van ruim 2,6 miljoen paginaweergaven (per week) op Rijnmond.nl.

Online adverteren

Met display advertising (banners of beeldadvertenties op rijnmond.nl) kun je potentiële klanten naar je website leiden. Banners in het rijnmond.nl netwerk zijn elk moment aan te passen en het verkeer (aantal clicks op de banner) is meetbaar. Display advertising kan worden ingezet om naamsbekendheid te vergroten maar ook voor leadgeneratie en andere verkoop stimulerende doelen.
Online display biedt weer andere voordelen dan radio- of tv-reclame, zoals locatie-targeting. Heb je een kapsalon in Rotterdam? Dan kan Rijnmond er voor zorgen dat de advertentie alleen wordt getoond aan bezoekers uit deze stad of nabijgelegen regio.
Ook voor B2B (business-to-business) bedrijven is locatie-targeting een goede manier van adverteren om op deze wijze een specifieke locatie en/of plaats te bereiken.

Mogelijkheden
Rijnmond.nl biedt verschillende aantrekkelijke banner mogelijkheden, ‘Pre-Roll’ en ‘UnderArticle’ posities aan op de website. Een leaderboard staat bovenaan de pagina en tussen de headlines.
Productie Banner
Rijnmond biedt de mogelijkheid om bij een externe partner een banner te laten produceren. U kunt dan eenvoudig een banner of een complete bannerset laten maken. Een bannerset bestaat meestal uit drie banners in de formaten: skyscraper, rectangle en leaderboard. Voordeel: deze zijn ook inzetbaar op uw eigen website. Display advertenties en/of banners zijn voordeliger te produceren dan bijvoorbeeld een radiocommercial, tv-reclame of een advertentie in een dagblad of lokale krant. Het laten maken van een banner bij een bureau kost relatief weinig geld en ook het adverteren zelf met banners is voordeliger dan bijvoorbeeld een halve minuut zendtijd.

VOORDEEL ONLINE BANNERS

Ten opzichte van andere mediumtypen hebben online banners een belangrijk voordeel:

Gericht, Meetbaar en Flexibel
Je kunt met verschillende target mogelijkheden bepalen wie de advertenties te zien krijgen, dit scheelt een hoop ‘waste’ en maakt online adverteren effectief. Een ander groot voordeel is dat u precies kunt kijken hoe effectief uw campagne is, het aantal personen dat doorklikt naar uw pagina wordt namelijk gemeten. Mocht uw campagne niet zo succesvol verlopen als gewenst, of twijfelt u aan de vormgeving, dan kunt u tijdens de looptijd van de campagne gewoon nog uw banners aanpassen naar wens.
 

Contact us


MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ACCOUNTMANAGERS