RIJNMOND RADIO

Radio Rijnmond is al jarenlang een van de best beluisterde nieuwsradiozenders van de regio's Rijnmond en Zuid-Holland-Zuid. De hoge naamsbekendheid (98%) hebben we te danken aan onze regionale betrokkenheid en ons uitgebreide aanbod van regionaal nieuws, weer en sport.
Radio Rijnmond is daarom een ideaal medium om snel en effectief een grote groep mensen te bereiken. Zowel in de B-to-C als in de B-to-B markt.

Ervaar ook de impact van radioreclame!
Het radiolandschap in Nederland kenmerkt zich door de aanwezigheid van circa 20 landelijke zenders en een groot aantal regionale zenders, waaronder Rijnmond. De radio staat overdag veel aan in Nederland. De belangrijkste luisterplekken zijn in de auto, op het werk (achter de computer), thuis achter de computer, in de keuken en in de badkamer.
Muziek in combinatie met een reclameboodschap lijkt zich op die achtergrond af te spelen. Daarom wordt radioreclame niet als storend ervaren maar onbewust neemt de luisteraar toch de boodschap in zich op. In vergelijking met andere landen scoort radio in Nederland zeer goed als reclamemedium.
Radio is een auditief medium (op basis van gehoor)
Dat zorgt voor een aantal verschillen ten opzichte van de ‘print media’. Radio kan met muziek en stemmen een sfeer creëren die de boodschap versterkt. Men kan als het ware laten horen hoe lekker de yoghurt is of hoe blij een klant is met z’n nieuwe auto. De emoties die men opwekt met geluid zijn van groot belang. Rijnmond adviseert graag bij de productie van een radiocommercial.

VOORDELEN VAN RADIORECLAME

LAAT U INSPIREREN DOOR EEN VAN ONZE ADVISEURS
010 707 5813, RECLAME@RIJNMOND.NL OF STUUR EEN BERICHT

KOM IN CONTACT