SPORT

Sportliefhebbers volgen traditiegetrouw hun club via de regionale media. In regio Rijnmond zijn er duizenden fans en supporters die hun club en de uitslagen dagelijks volgen.
Sportliefhebbers als doelgroep

Bestaat uw doelgroep uit sportliefhebbers? Bereik hen via een van onze billboard mogelijkheden. In FC Rijnmond, Radio Rijnmond Sport, de sportpagina’s online en in de app volgen de fans van regionale sportclubs hun eigen club. Niet alleen Feijenoord, Sparta of FC Dordrecht is hierin goed vertegenwoordigd, maar ook de voetbalclubs uit de Tweede en Derde Divisie komen aan bod. En naast voetbal worden natuurlijk ook andere sporten gevolgd zoals korfbal, hockey en tennis. Bestaat uw doelgroep uit sportliefhebbers? Bereik hen via een van onze billboard mogelijkheden.
Met billboarding komt uw bedrijfsnaam midden in de belevingswereld van de sportliefhebbers. U profiteert van de band met de kijker/luisteraar midden in dat wat zij interessant vinden, rondom een van de populairste programma’s bij Omroep Rijnmond. Voor een relatief lage prijs wordt een groot bereik gegenereerd, direct in uw sportieve doelgroep. Uw logo/bedrijfsnaam wordt voorafgaand aan en na de uitzending vertoont/ten gehore gebracht met de boodschap “Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door…”.
Via online, Radio Rijnmond en TV Rijnmond: bereik direct úw sportdoelgroep via billboarding.

WILT U DIRECT EEN AFSPRAAK PLANNEN MET EEN VAN ONZE ADVISEURS?
010 707 5813, RECLAME@RIJNMOND.NL OF STUUR EEN BERICHT

KOM IN CONTACT