RotterdamTopsport

TOPSPORT ROTTERDAM

Rotterdam Topsport zet zich in om een zo optimaal mogelijke infrastructuur voor topsport te faciliteren. Adequate begeleiding en professionele advisering voor Rotterdamse topsportverenigingen en de regionale talentcentra maken hier onderdeel van uit.
Topsport & Business

Zo'n 100 bedrijven onderschrijven onze ambitie om Rotterdam als internationale toonaangevende topsportstad te positioneren. Onze enthousiaste en betrokken sponsorgroep is onderverdeeld in een aantal categorieën, namelijk: Toppartners, Suppliers, Mediapartners, Supporters en Maatschappelijke partners
Onze sponsorpartners zijn onderdeel van een krachtig Rotterdams netwerk, doen zaken in een sportieve omgeving, worden persoonlijk begeleid bij introductie aan onze andere partners, genieten van exclusieve hospitality units met het beste uitzicht op topsporters in actie. Zo krijgen zij volop mogelijkheden om in een ontspannen zakelijke omgeving andere relaties te ontmoeten.
Het verhaal van Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners.
Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.
KOM IN CONTACT