WereldHavenDagen-2

WERELDHAVENDAGEN

Omdat Rotterdam de grootste haven van Europa is, valt er een hoop te vertellen. Daarom hebben we alle activiteiten tijdens de Wereldhavendagen ondergebracht in zes duidelijke thema’s.
Zakelijke arrangementen

De Wereldhavendagen zijn hét moment om op pad te gaan met klanten, personeel of andere gasten. Pegasus Events, onze partner op het gebied van bedrijfsevenementen, ontwerpt events speciaal voor zakelijke gezelschappen, waarbij de haven en jullie wensen samen komen.
Graag vertellen wij je meer in een persoonlijk gesprek. Neem vrijblijvend contact op met Froukje Fikkers (Wereldhavendagen) via 06-11478314 f.fikkers@wereldhavendagen.nl of met Annemieke Kok (Pegasus Events) op 010-4135951.
Het team

Het team van de Wereldhavendagen bestaat uit vijf vaste medewerkers die samen met diverse samenwerkingspartners en haar stagiaires ieder jaar vol enthousiasme de Wereldhavendagen organiseert. Graag stellen wij het team aan jullie voor.
Samen met onze (hoofd)sponsoren/ partners en deelnemers maken wij jaarlijks de Wereldhavendagen mede mogelijk. Met de bijdrage van diverse partijen kunnen we de Wereldhavendagen naar een hoger plan tillen.
KOM IN CONTACT